Bakalář v potravinářské technologie
Indonesia International Institute for Life Sciences (i3L)
Klíčová informace
Umístění kampusu
Jakarta, Indonésie
Jazyky
Angličtina
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
Vyžádejte si informace
Tempo
Plný úvazek
Školné
Vyžádejte si informace
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Jul 2024
* Mezinárodní stipendium K dispozici
Úvod
Bakalář technologie potravin
Technologie potravin je odvětví potravin, vědy, která se zabývá skutečnými výrobními procesy, aby se potraviny. Pro naplnění a udržení nutriční kvalitu, musí být potraviny jak bezpečně produkoval a bezpečně dodány spotřebiteli. To vyžaduje zpracování technologie přeměnit suroviny do potravin, jakož i uchovávání technologií pro zvýšení trvanlivosti potravin.
Potravinářský průmysl je velmi konkurenční a je neustále se měnící pro splnění spotřebitelské poptávky a používat technologické inovace. Moderní vyspělé technologie umožňují výrobu zdravých a bezpečných potravin, který je schopen splnit požadavky dnešních rychle se rozvíjejícím řízené ekonomiky spotřebitele. Mnohé z těchto technologií jsou nyní přizpůsobeny rychle rostoucí indonéské potravinářského průmyslu, a tam je ještě potřeba nová řešení pro posílení konkurenceschopnosti indonéské potravinářský a nápojový průmysl, který slibuje vzrušující budoucnost pro studenty v potravinářské oblasti technologií. Průmysl a vlády potřebují vysoce kvalifikované odborníky, kteří mohou kombinovat znalosti o potravinářské vědy a techniky se schopností uplatňovat a zachovávat pokročilé systémy jakosti splňují mezinárodní očekávání.
Jedinečnou hodnotu Points
- Program Studium potravinářské technologie při I3L má vynikající učební plán program, který je speciálně vyvinut, aby připravit absolventy připravené pro práci v potravinářském průmyslu, nebo vlády. Studijní plán je vyvinut ve spolupráci s oddělením potravinářské vědy a technologie v SLU, Švédsko.
- Technologie potravin v I3L je plánováno mít inovaci potravin a výzkumných zařízení, které je vybaveno předem jednotkami zpracování potravin a nástrojů, kde studenti získají praktické školení prostřednictvím hands-on zkušeností workshopů a výzkumných projektů.
- Program Studium potravinářské technologie při I3L budou muset spolupracovat s oddělením několik potravinářské technologie na dalších mezinárodních vysokých školách a institucích v oblasti výměny studentů, stáže, semináře, a akademických činností.
- Fakultách programu Food Technology nejen poskytovat přednášky, ale také budou mít aktivity výzkumný projekt zaměřený na zpracování mléka a mléčných výrobků a výrobků, občerstvení a pekárna technologie, ovoce, zeleniny, a nápoje produkty, obilovin a luštěniny zpracování, aplikace funkčních a zdravých ingrediencí, inteligentní obaly , a proces automatizace a robotizace.
- Proces učení v i3L je propletené akademické excelence, průmyslových zkušeností a vládní schválení, které jsme nazvali jako trojité šroubovice vzdělání.
- S angličtinou jako jazyk, budou absolventi být umístěny vyšší v porovnání s absolventy z jiných institucí v Indonésii a budou více připraveni, pokud chtějí dále sledovat vzdělání.
Program Výsledky učení
Food Program Technology je navržen tak, aby bylo dosaženo konkrétních výsledků učení poskytuje nejsilnější základ pro profesní rozvoj, vyrábějící konkurenční absolventy pro průmysl a zaměstnanosti ve veřejném sektoru a přijetí na začátek mezinárodní povýšení programy.
Absolventi programu i3L technologie potravin budou mít: 1. Popište zdroje a variabilitu surovin potravinářských surovin a jejich vliv na zpracování potravin operacích.
- Vysvětlete chemie fundamentální vlastnosti různých složek potravy, aby diskutovali o hlavních chemické reakce, které se vyskytují při zpracování a skladování potravin, a vybrat nejvhodnější laboratorní techniky a praktické řešení k řešení konkrétních problémů v potravinách 3. Diskutujte důležité patogeny a znehodnocením mikroorganismy v potravinách, nejvíce pravděpodobných zdrojů těchto organismů, a podmínky, za kterých rostou, díky čemuž bude schopen vysvětlit dopady systémů zpracování společné potravin a podmínky skladování potravin na přežití a růst mikrobiálních kontaminantů 4 , Pochopit základní principy metod ke konzervování potravin, včetně vysoké a nízké teploty, sušení a vodní aktivity řízení, vysokým tlakem, vytlačování, fermentace, a aseptické zpracování, tak bude moci identifikovat a popsat příslušná jednotkové operace potřebné k výrobě různých druhů potravin produkty 5. Vysvětlete tradičních a nových typů obalových materiálů / stroje, uzávěry, uskladnění a dodávky systémů 6. Vysvětlit funkce spesific živin a přísad v udržování zdraví a určit, jaké potraviny jsou dobrým zdrojem pro to, co živiny a funkční složky 7. Diskutujte odezvu mikroorganismů do stresových faktorů v oblasti životního prostředí, a zásady sanitačních postupů pro kontrolu mikroorganismů, a pochopit roli prospěšné mikroorganismy v potravinách a jejich použití při fermentačních procesů.
- Vysvětlete kazivostí a zhoršení mechanismů v potravinách, a správně používat vhodné laboratorní techniky vyjmenovat, izolovat, a identifikovat mikroorganismy v potravinách.
- Provádět příslušné senzorického hodnocení zkoušky odpovědět na konkrétní otázky týkající se vlastností potravin nebo spotřebitelských preferencí. Mít základní znalosti interpretovat statistické údaje používané v potravinářské technologii aplikace a používat příslušné počítačový software provádět požadované úkoly nebo vyřešit problémy v potravinářství.
- Shrnout a kriticky diskutovat o aktuálních tématech důležitých pro potravinářské technologie, které zahrnují uplatňují principy z různých aspektů potravinářské technologie a souvisejících oborů vyvíjet nové inovativní potravinářské výrobky a řešit praktické, reálné problémy.
Kariéra Prospect
Jídlo technologové mají důležitou roli v potravinářských výrobních společností, včetně kontroly kvality, a potravinářský výzkum a vývoj. Průmysl a vlády potřebují vysoce kvalifikované odborníky, kteří mohou kombinovat znalosti o potravinářské vědy a techniky se schopností uplatňovat a zachovávat pokročilé systémy jakosti splňují mezinárodní očekávání. Program Technologie potravin z i3L je navržen tak, aby bylo dosaženo konkrétních výsledků učení, které poskytují nejsilnější základ pro profesní rozvoj, vyrábějící konkurenční absolventy pro průmysl a zaměstnanosti ve veřejném sektoru a přijetí na začátek mezinárodní povýšení programy.
Jedinečný zážitek z aktivně pracuje v globálně propojených state-of-the-art projektů spolu s mezinárodními vědci, odborníci, představitelé průmyslu a podnikatelů poskytuje skutečnou sílu pro budoucí kariéru absolventů obou hledání zaměstnání nebo braní na podnikatelské podniky. Kariérní příležitosti expandovat jako studenti také získává dovednosti a pohodlí zvládnout řeč, diskuse, informatiky a bio-podnikání, které pomůže studentům i3L, aby se stal budoucí vůdci.
Absolventi našeho programu v potravinářské technologie bude připraven převzít odpovědné manažerské pozice v oblasti výzkumu a vývoje, bezpečnost potravin, zajištění kvality a kontroly kvality v potravinářském průmyslu. Další možnosti zahrnují kariérní pozice ve veřejných nebo soukromých organizací zdravotnictví ve tvorbě politiky a regulační záležitosti shody, nebo ve výzkumných pozicích. Program připravuje absolventy pro další postgraduální studium, nebo kariéru jako mezinárodního podnikatele.
Kurzy
-
- Základy Life Sciences
- Molekulární biologie a Celular
- Obecná & Organic Chemistry
- Biostatistics
- Akademické psaní
- Zásady Food Science and Technology
- ICT v Life Science
- Obecná mikrobiologie
- Základy bioinformatiky
- Principy Biotechnologie a Bioentrepreneurship
- Vědecký Psaní & Prezentační dovednosti
- biochemie
- Zásady biomedicíně
- Genes & Development
-
- Vlastnosti potravin a zpracování I
- Potravinářská chemie I
- Řízení procesů a automatizace já
- Analytická metoda v Food I
- Potravinářská mikrobiologie
- Vlastnosti potravin a zpracování II
- Řízení procesů a automatizace II
- Potravinářská chemie II
- Technologie ovoce a zeleniny
- Analytická metoda v potravinách II
- Technologie svalových na bázi potraviny
-
- Cereal technologie
- Mléko a mléčné výrobky technologie
- Bezpečnost a toxikologie potravin
- Senzorického hodnocení
- Přísady do potravin
- Volitelné předměty 1
- Balení potravin
- Řízení kvality a legislativa potraviny
- Jídlo Enzymologie
- Etika, občanská výchova a sociální odpovědnost
- Nápojové technologie
- Filozofie vědy
- Experimentální design
- Volitelné předměty 2
-
- Indonésie: kultura, jazyk, a budoucnost
- Internship *
- Fermentace bázi Technologie potravin
- Obchodní Simulace
- Vývoj produktů a marketing
- Volitelné předměty 3
- Disertační práce
Volitelné předměty
- Jídlo smažení & Extrusion Technology
- Zdravé Technologie potravin
- Food biotechnologie
- Cukrovinky, čokoláda, a Cream Technologie
- Ice Cream Technologie
- Advanced Potravinářské
- Advanced Potravinářství a technologie
- Jídlo Reologie a textury