Bakalář přírodních věd v oboru dietologie
United Arab Emirates University - Undergraduate Programs
Klíčová informace
Umístění kampusu
Al Ain, Spojené arabské emiráty
Jazyky
Angličtina
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
4 years
Tempo
Plný úvazek
Školné
AED 2 500 / per credit *
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Vyžádejte si informace
* za kreditní hodinu
Stipendia
Prozkoumejte možnosti stipendií, které vám pomohou financovat vaše studium
Úvod
Koordinovaný program v dietetice nabízený College of Medicine and Health Sciences si klade za cíl připravit absolventy, kteří jsou kompetentními vstupními dietetiky. Posláním programu je připravit kompetentní absolventy, kteří jsou vysoce kvalifikovanými vstupními dietetiky, ke zlepšení nutriční pohody a zdraví populace SAE. Cíle programu jsou (1) připravit absolventy, aby byli kompetentní, vstupní dietologové, a (2) připravit absolventy, kteří prokáží vedení a odhodlání k veřejně prospěšným pracím. Koordinovaný program v dietetice na UAEU je akreditován jako Akademická rada pro vzdělávání v oblasti výživy a dietetiky (ACEND) Akademie výživy a dietetiky (AND) jako zahraniční vzdělávací program pro výživu (FDE). Výstupní data měřící dosažení cílů programu jsou k dispozici na vyžádání. Další informace naleznete v Příručce pro studenty v odkazu níže „Další podrobnosti o tomto programu“.
Cíle programu
Číslo cíle 1. Připravit absolventy na kompetentní vstupní dietetiky. Cíle: (a) 85% studentů dokončí požadavky programu do 3,75 let od okamžiku zápisu na CPD (150% povoleného času) (b) Nejméně 60% absolventů hledajících zaměstnání získá zaměstnání související s jejich obor do 12 měsíců od dokončení programu (c) Zdravotnické úřady ve Spojených arabských emirátech vyžadují, aby absolventi Koordinovaného programu dietetiky na Spojených arabských emirátech absolvovali další šestiměsíční cvičení, než budou moci absolvovat zkoušku pověřovací listiny. Osmdesát procent absolventů absolvuje ověřovací zkoušku SAE do dvanácti měsíců od dokončení tohoto cvičení. (d) Regulační zdravotní úřady ve Spojených arabských emirátech požadují, aby absolventi dietetiky složili licenční zkoušku vedenou ministerstvem zdravotnictví - Abú Dhabí, ministerstvem zdravotnictví nebo dubajským zdravotním úřadem. Za pětileté období 80% absolventů úspěšně absolvuje zkoušku s licencí na výživu (ministerstvo zdravotnictví - Abú Dhabí nebo ekvivalent) do jednoho roku od prvního pokusu (e) Nejméně 85% zaměstnavatelů reaguje na průzkumy v rozsahu 1-5 (5 = vynikající) ocení absolventy jako 3 (uspokojivé) nebo lepší pro znalosti, dovednosti a kompetence pro základní praxi (f) Nejméně 60% absolventů programu hledajících zaměstnání najde místo v klinické prostředí.
Cíl číslo 2: Připravit absolventy, kteří prokazují vůdcovství a závazek veřejné služby Cíle: (a) Alespoň 50% absolventů uvede v průzkumu absolventů, že se aktivně účastní komunitních služeb v uplynulém roce (b) V pětiletém období bude 60% absolventů aktivních členů profesních sdružení do 12 měsíců po ukončení studia. (c) V průběhu tříletého období bude alespoň 80% zaměstnavatelů, kteří reagují na průzkumy v měřítku 1–5 (5 = vynikající), hodnotí absolventy jako 3 (uspokojivé) nebo lepší pro prokázání vůdčích schopností.
Výukové programy programu
Po úspěšném dokončení tohoto programu budou studenti schopni:
- Vyberte ukazatele kvality programu a / nebo zákaznického servisu a změřte dosažení cílů.
- Aplikovat pokyny založené na důkazech, systematické recenze a vědeckou literaturu (jako je Knihovna Akademie pro analýzu důkazů a Pokyny na výživě založené na důkazech, Cochrane Database of Systematic Review a US Department of Health and Human Services, Agency for Healthcare Research and Quality, Webové stránky National Guideline Clearinghouse) v procesu a modelu výživy a dalších oblastech dietetické praxe.
- Zdůvodněte programy, produkty, služby a péči pomocí vhodných důkazů nebo údajů.
- Vyhodnotit nově vznikající výzkum pro použití v dietetické praxi.
- Provádějte výzkumné projekty pomocí vhodných výzkumných metod, etických postupů a statistické analýzy.
- Praxe v souladu s platnými federálními předpisy a státními předpisy a pravidly, podle toho, co je relevantní, v souladu s akreditačními standardy a rozsahem dietetické praxe a etickým kodexem pro povolání dietetiky.
- Prokázat profesionální psaní při přípravě profesionální komunikace CRD 2.3: Navrhování, implementace a hodnocení prezentací pro cílové publikum.
- Používejte efektivní dovednosti v oblasti vzdělávání a poradenství pro usnadnění změny chování.
- Prokázat aktivní účast, týmovou práci a příspěvky ve skupinovém nastavení.
- Podle potřeby přiřaďte činnosti péče o pacienta k DTR a / nebo podpůrnému personálu.
- Pokud jsou potřeby nad rámec individuální praxe, odkažte klienty a pacienty na jiné odborníky a služby.
- Aplikujte vůdčí schopnosti k dosažení požadovaných výsledků.
- Účastněte se v profesních a komunitních organizacích.
- Navázat spolupráci s dalšími zdravotnickými pracovníky a podpůrným personálem za účelem poskytování efektivních výživových služeb.
- Prokázat profesionální atributy v různých organizačních kulturách.
- Provádějte sebehodnocení, rozvíjejte cíle a úkoly a připravujte návrh portfolia pro profesionální rozvoj, jak je definováno Komisí pro dietetickou registraci.
- Prokázat vyjednávací dovednosti.
- Posoudit nutriční stav jednotlivců, skupin a populací v různých prostředích, kde je nebo může být poskytována nutriční péče.
- Diagnostikujte problémy s výživou a vytvářejte problémy, etiologie, příznaky a příznaky (PES).
- Naplánujte a implementujte výživové intervence tak, aby zahrnovaly stanovení priority nutriční diagnózy, formulace výživového předpisu, stanovení cílů a výběr a řízení intervence.
- Monitorujte a vyhodnocujte problémy, etiologie, příznaky, příznaky a dopad intervencí na diagnostiku výživy.
- Kompletní dokumentace, která se řídí profesionálními pokyny, pokyny požadovanými systémy zdravotní péče a pokyny požadovanými nastavením praxe.
- Rozvíjet a prokazovat efektivní komunikační dovednosti pro klinické a zákaznické služby v různých formátech.
- Vyvíjejte a dodávejte produkty, programy nebo služby podporující zdraví, wellness a životní styl spotřebitelů.
- Poskytujte uctivé, vědecky založené odpovědi na otázky spotřebitelů týkající se nových trendů.
- Koordinovat nákup, výrobu, distribuci a servis zboží a služeb.
- Vypracovat a vyhodnotit recepty, vzorce a nabídky pro přijatelnost a cenovou dostupnost, které vyhovují kulturní rozmanitosti a zdravotním potřebám různých populací, skupin a jednotlivců.
- Podílet se na řízení lidských zdrojů.
- Provádějte funkce správy související s bezpečností, zabezpečením a hygienou, které ovlivňují zaměstnance, zákazníky, pacienty, zařízení a jídlo.
- Účastnit se činností v oblasti veřejné politiky, včetně legislativních a regulačních iniciativ.
- Provádíme činnosti v oblasti řízení kvality klinických a zákaznických služeb.
- K vývoji, ukládání, načítání a šíření informací a dat používejte aktuální informační technologie.
- Analyzujte údaje o kvalitě, financích nebo produktivitě a vytvořte plán intervence.
- Navrhněte a používejte postupy vhodné pro praxi, abyste snížili množství odpadu a chránili životní prostředí.
- Provádějte studie proveditelnosti produktů, programů nebo služeb s ohledem na náklady a přínosy.
- Analyzujte finanční údaje za účelem posouzení využití zdrojů.
- Vypracovat plán na poskytnutí nebo vývoj produktu, programu nebo služby, který zahrnuje rozpočet, personální potřeby, vybavení a spotřební materiál.
- Kód a účet za dietetické / výživové služby za účelem úhrady nákladů za služby od veřejných nebo soukromých pojišťoven.
O Škole
Otázky
Podobné kurzy
Bakalář v oboru výživy lidí a dietetiky (HNDS)
- Las Cruces, Spojené státy americké
Dietetics
- Siena, Itálie
BDietetics
- Pretoria, Jihoafrická republika