Bakalář v oboru gastronomie a kulinářství
Antalya Bilim University
Klíčová informace
Umístění kampusu
Antalya, Turecko
Jazyky
Angličtina
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
8 měsíce
Tempo
Plný úvazek
Školné
Vyžádejte si informace
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Sep 2023
Stipendia
Prozkoumejte možnosti stipendií, které vám pomohou financovat vaše studium
Úvod
Přehled
Gastronomie a kulinářské umění zahrnuje filozofii umění a kultury, jakož i vědu o konzumaci potravy. Kulinářské umění, které již dlouho patří mezi programy různých mezinárodních univerzit a institutů, je také ústředním bodem v Turecku. Skutečnost, že se kulturní struktura mění a cestovní ruch je nejrychleji se rozvíjejícím odvětvím v Turecku, hraje v tomto výsledku významnou roli. V tomto ohledu je cílem gastronomie a kulinářského umění školit kuchaře, kteří mohou nabízet vzorky místní i mezinárodní kuchyně a stát se kandidáty na to, aby byli šéfkuchaři a vedoucí kuchyně v potravinářském a nápojovém sektoru. Očekává se také, že přispějí ke zvýšení počtu kvalifikovaných a vzdělaných jednotlivců, kteří jsou velmi potřební v ubytovacích a stravovacích a nápojových odvětvích. Tito jednotlivci jsou školeni tak, aby zlepšili své komunikační a administrativní znalosti a dovednosti, a obecně budou mít roli v odvětví služeb.
Vzdělávání podle mezinárodních standardů
Aby se turecký cestovní ruch posunul o krok dále, byl vytvořen hybridní sylabus přezkoumáním učebních osnov cestovního ruchu nejvýznamnějších univerzit na světě a zohledněním odvětvových potřeb. Nejaktuálnější knihy, které byly používány nejvýznamnějšími univerzitami na světě, jsou recenzovány a nabízeny našim studentům jako primární a doplňkové zdroje informací. Naši studenti mají šanci analyzovat sektor a směsice teorie a praxe prostřednictvím svých domácích úkolů projektu. Prostřednictvím stáží v turistických firmách se tyto instituce seznámí na místě během školení. Pokud si to přejí, absolvují také stáže v zahraničí.
Být studentem Vysoké školy cestovního ruchu na ABU
Naši studenti pocházejí z různých měst po celé naší zemi a z různých částí světa a vytvářejí heterogenní a bohaté prostředí. První rok našeho čtyřletého vzdělávacího období nabízí převážně obchodní a administrativní kurzy; Naši studenti tak získají znalosti o správě a podnikání. V příštím období se naši studenti kromě teoretických kurzů o gastronomii a kulinářském umění učí o různých kuchyních po celém světě užitým způsobem. V posledním roce jejich akademického vzdělávání naši studenti provádějí vědecké studium s využitím vědeckých metod, které souvisí s oblastí jejich zájmu. Tato studie je důležitá pro ty, kteří by chtěli pokračovat v magisterských studiích nebo postupovat v tomto odvětví, protože poskytuje vhled do identifikace problémů, hledání řešení a přípravy zpráv.
Informace o katedře a všeobecných podmínkách
Katedra gastronomie a kulinářství poskytuje kurzy v anglickém jazyce. Naši studenti se během svého studia učí druhý cizí jazyk, který poskytuje naše univerzita. Absolvují kurzy celkem 240 ECTS na 4 roky / 8 semestrů. Mohou také dělat menší a dvojnásobné tituly.
Akademický sbor
Teoretické znalosti a odborná praxe by měly být poskytovány ruku v ruce s dobře naplánovaným programem v oblasti cestovního ruchu. V této souvislosti se naši akademičtí pracovníci skládají z učitelů, kteří mají odvětvové zkušenosti. Proto jsou naši učitelé obeznámeni s tímto sektorem, v kontaktu s průmyslem, a příležitostně se spojí se zástupci tohoto sektoru, aby vytvořili aliance. Kromě toho přispívají do vědeckého světa vědeckými publikacemi a účastí na konferencích.
O Škole
Otázky
Podobné kurzy
Bakalářský titul v oboru kulinářství a gastronomie
- Barcelona, Španělsko
Bakalář v oboru Enogastronomie v horských oblastech
- Bolzano, Itálie
Studijní obor Gastronomie
- Madrid, Španělsko