Bakalář v oboru hotelnictví a management cestovního ruchu
EUHT Sant Pol School of Hospitality and Culinary Management, Barcelona
Klíčová informace
Umístění kampusu
Barcelona, Španělsko
Jazyky
Angličtina, Španělština
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
4 years
Tempo
Plný úvazek
Školné
Vyžádejte si informace
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Vyžádejte si informace
Úvod
Studujte na univerzitě č. 1 ve Španělsku a č. 14 na světě podle žebříčku QS Ranking 2023
3 zmínky:
Mezinárodní hotelový management
Restaurování a správa akcí
Gastronomie, kulinářské umění a správa kuchyně
Uvedení je dáno praxí v Hotelové škole ve 2. a 3. ročníku, výběrem volitelných předmětů, Projektem závěrečného studia (TFG) a externími odbornými praxemi.
Doba trvání: 4 roky
Jazyk: 80 % španělština a 20 % angličtina
Erasmus
Program ERASMUS je zkratka oficiálního názvu, který je mu dán v angličtině: European Region Action Scheme for the Mobility of University Students.
Stipendium ERASMUS , které se vztahuje na oficiální titul v oboru hotelový a gastronomický podnikový management, nám poskytuje důležitou osobní, ale také společenskou hodnotu a je uznáváno jako důležitý prvek pro podporu soudržnosti a znalosti Evropské unie mezi mladou populací. Tímto způsobem se vytvářejí přeshraniční přátelské vazby, které mají čisté svědomí evropských občanů.
Přijímací řízení
Galerie
Výsledek programu
Pracovní příležitosti
- Mezinárodní hotelový management: hotelový ředitel, hotelový konzultant, management oddělení, management firemních služeb, hotelový podnikatel, hotelový management.
- Management restaurací a akcí: ředitel restaurace, ředitel jídla a nápojů, ředitel společnosti pro pořádání akcí, ředitel cateringové společnosti, podnikatel v restauraci.
- Gastronomie a management kuchyně: gastronomický poradce, šéfkuchař, gastronomický podnikatel.
Poplatek za studium programu
Kariérní možnosti
Pracovní příležitosti
- Mezinárodní hotelový management: hotelový ředitel, hotelový konzultant, management oddělení, management firemních služeb, hotelový podnikatel, hotelový management.
- Management restaurací a akcí: ředitel restaurace, ředitel jídla a nápojů, ředitel společnosti pro pořádání akcí, ředitel cateringové společnosti, podnikatel v restauraci.
- Gastronomie a management kuchyně: gastronomický poradce, šéfkuchař, gastronomický podnikatel.