BABusiness - Foodservice řízení
Kendall College
Klíčová informace
Vyberte umístění
Umístění kampusu
Chicago, Spojené státy americké
Jazyky
Vyžádejte si informace
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
Vyžádejte si informace
Tempo
Plný úvazek
Školné
Vyžádejte si informace
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Sep 2023
Stipendia
Prozkoumejte možnosti stipendií, které vám pomohou financovat vaše studium
Úvod
BA Business - Foodservice řízení
 
Foodservice Správa Koncentrace poskytuje obchodní studentům solidní základy ve všech oblastech foodservice řízení a souvisejících s potravinami průmyslu, včetně operací, zadávání veřejných zakázek, výroby, distribuce a služeb, jakož i chování spotřebitelů.
 
Koncentrace je zaměřen na přípravu absolventů pracovat pro sítě založené, rozsáhlých operacích, jako je řetěz a franšízových restaurací a cateringových společností, jakož i velký maloobchodu a subjektů Rozvoz že balíček, příprava a / nebo dodávky potravin do zařízení, jako jsou školy , zdravotnická zařízení a další komerční podniky.
 
Stejně jako ostatní programy Kendall, se studenti učí z pohlcující proces učení, který zahrnuje odvětví stáže, stejně jako integrační Senior Project.
Foodservice management Předmět odběru:
Úvod do Foodservice managementu - zkoumá rozsáhlý svět průmyslu foodservice včetně smlouvy krmení, hotelových operace, nezávislých restaurací, senior bydlení, vzdělání Foodservice, osobní kuchař, catering, výzkumu a vývoje.
 
Množství Foodservice / Production - se zaměřuje na strategie pro podávání velkého množství lidí, včetně nákupu množství potravin, výrobu a servis, stejně jako bezpečnost potravin, zadávání veřejných zakázek, denní operace, systémy dodávky potravin a proviantní systémů.
 
Logistika Foodservice Management - poskytuje přehled systémů a procesů podílejících se na nákupu a distribuce potravin přes velké zeměpisné oblasti.Studenti se seznámí s pojmy řízení dodavatelského řetězce, distribuce, výroby a přesun potravin ve velkých množstvích, řízení zásob a doručení do vzdálených těžko přístupných místech.
 
Spotřební chování - zkoumá, jak spotřebitelům rozhodování o koupi na základě racionálních a iracionálních kritérií. Studenti objevovat základy moderní reklamy, propagace a merchandising strategie.
 
Sanitace - učí studenty, jak zajistit zdravé a bezpečné Foodservice provozu včetně HAACP (analýza rizik a kritických kontrolních bodů), osobní hygiena, jídlo nákup / příjem / ukládání, přípravu potravin a podávání, kontaminace potravin, potravin nesené nemoci a ochrany proti škůdcům.
 
Složení - seznamuje studenty se společnou terminologii potravinářského průmyslu, které jim umožní pochopit základy potravin a nápojů identifikace s důrazem na společné využití, jakož i obeznámenost s serviceware a obecnou kuchyňské vybavení.
 
Potraviny a nápoje management - vyzývá studenty, aby se efektivní obchodní rozhodnutí tím, že studuje různé provozní scénáře. Studenti se učí nabídky plánování a koncepty řízení nákladů, tvorbě rozpočtů, analyzovat finanční výkazy, doporučujeme provozní úpravy, zvládnout lidských zdrojů otázek, a dělat politická rozhodnutí, která mají vliv na vedení, zaměstnanci a vlastnictví.
 
Výživa člověka - zkoumá roli výživy v jídle a zdraví a dopadu výživa má na průmyslu foodservice. Studenti se učí základní pojmy výživy a diskutovat o aktuálních zjištění a diskuse.Oni prozkoumat jídla, štítky, recepty a nabídky pro nutriční výhody, a plánovat diety a marketingové strategie pro specializované populace.
O Škole
Otázky
Podobné kurzy
International Bachelor of Business Administration
- Ferrières-en-Brie, Francie
Vyznamenání Bakalář obchodu (kulinářská management)/Vyznamenání Bakalář obchodu (kulinářská management) (přemostění)
- Toronto, Kanada
Bakalář v oboru F&B a management pohostinství
- Paris, Francie