Keystone logo

13 Bakalář Programy v Restaurační management 2024

Filtry

Filtry

  • Bakalář
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Potravinářství a nápojářství
  • Potravinářský a nápojářský průmysl
  • Restaurační management
Studijní obory
  • Potravinářství a nápojářství (13)
  • Zpět do hlavní kategorie
Místa
Najděte další místa
Druh titulu
Doba trvání
Studijní tempo
Jazyk
Jazyk
Studijní formát

    Bakalář Programy v Restaurační management

    Typicky dokončena za tři nebo čtyři roky bakalářský titul je udělován po studenti dokončili pokročilý pluku studia v určitém oboru. Bakalářský titul může následovat studiemi k dosažení magisterského nebo doktorského titulu, ačkoliv mnoho studentů používat tento stupeň přejít přímo do pracovního procesu. Bakalářský titul je cenný úspěch, který může být snadno rozšířen o vyšších placených pracovních míst.

    Co je to Bachelor ve vedení restaurace? Tato specializovaná stupeň připravuje studenty s organizační, zákaznických služeb a podnikatelských dovedností k zadání jednoho z několika míst v nastavení jídelna restaurace nebo hotelu. Studenti se učí směs podnikatelských principů, osvědčených postupů souvisejících s potravinami a podnikatelských dovedností. Tento typ míry také typicky zbraně studenti se znalostí sanačních postupů, přední-of-the-house a back-of-the-house manažerských dovedností, stejně jako kuchyňská linka prep dovednosti.A co je nejdůležitější, studenti získat in-hluboké porozumění komunikačních a zákaznických dovedností potřebných servisních být skutečně efektivní manažer.

    Absolventi s tímto stupněm vstup do pracovního procesu s odbornými znalostmi získaných intenzivním studiu ve třídě kromě praktických zkušeností. To je jeden z několika dávek, včetně přichází na potenciální zaměstnavatele s prokázanou kvalifikací.

    Faktory, jako je typ instituce a délce školního studijního programu může každá dopad na náklady tohoto stupně. Je to nejlepší hovořit přímo do škol získat přesné informace o nákladech.

    Po dokončení bakalářského ve vedení restaurace připravuje půdu pro vzrušující šíři kariéru v nejvyšší úrovně restaurací, cateringových společností a všechno mezi tím. Stupně může nasměrovat personál jako banketní manažer, kavárny či baru manažera. Více podnikatelské studenti mohou parlay jejich míru do otevírání a řízení jejich vlastní restauraci nebo povolení.

    Poptávka po lidi schopné udržet potraviny do provozoven veřejného běží hladce roste a existuje mnoho škol, které nabízejí tituly v této oblasti, a to zejména on-line. Najít ten, který je pro vás to pravé-vyhledávání níže programu a při styku přímo připuštění kanceláři školy podle svého výběru vyplněním formuláře olova.