Keystone logo

4 BSc Programy v Management stravovacího úseku 2024

Filtry

Filtry

  • BSc
  • Potravinářství a nápojářství
  • Potravinářský a nápojářský průmysl
  • Management stravovacího úseku
Studijní obory
  • Potravinářství a nápojářství (4)
  • Zpět do hlavní kategorie
Místa
Najděte další místa
Druh titulu
Doba trvání
Studijní tempo
Jazyk
Jazyk
Studijní formát

    BSc Programy v Management stravovacího úseku

    Studenti, kteří chtějí získat vysokoškolské vzdělání v technické nebo vědecké oblasti, často dostávají bakalářské studium. Tento titul také poskytuje dobrý akademický základ pro studenty, kteří chtějí navštěvovat postgraduální školu.

    Co je bakalář vědy v oblasti řízení potravin a nápojů? Studenti v této oblasti se obvykle dozví, jak se vyrábějí potraviny, a chápou správné postupy této produkce. Důraz je kladen na udržitelnost, řízení a globální trh s potravinami. Učenci se také mohou seznámit s kulinářskými a výživovými standardy a jak je lze zlepšit po celém světě. Navíc studenti získají pochopení toho, jak jsou provozovány restaurace, jak plánovat nabídky a jak mohou být zdravotní předpisy splněny v různých prostředích. Některé programy nabízejí stáže, které poskytují více praktického učení.

    Po studiích řízení potravin a nápojů by studenti měli porozumět jemným detailům o výživě. Studenti mohou také získat dovednosti v oblasti vedení a řízení. Tyto dovednosti mohou pomoci učitelům dosáhnout vyšších pozic se zvýšeným platy ve své zvolené kariéře.

    Náklady na studium na bakalářské studium v ​​oboru řízení potravin a nápojů závisí na programu. Studenti obvykle trvají tři až pět let, než dokončí tento titul. Země, v níž se program nachází, také určuje cenu.

    Studenti, kteří obdrží své bakalářské studium v ​​oboru potravinářství a nápojů, jsou dobře vybaveni pro práci v mnoha oblastech tohoto odvětví. Někteří učenci se mohou rozhodnout pracovat jako asistenti v oblasti lidských zdrojů, zdravotních a bezpečnostních inspektorů pro potravinářské společnosti nebo ředitele pro neziskové organizace, které se zaměřují na zdraví a výživu. Kromě toho mohou studenti spravovat kuchařský a pohostinský personál v hotelech a plánovat menu, vytvářet kulinářský rozpočet a objednávat jídlo. Studenti mohou také pracovat s restauracemi jako manažery nebo školitelé, kteří instruují pracovníky o zdravotních předpisech.

    Studenti, kteří chtějí studovat řízení potravin a nápojů, mohou najít programy v zemi svého bydliště a také jsou k dispozici četné on-line programy, takže studenti mohou absolvovat kurzy z nejvyšších univerzit v různých zemích. Podívejte se na níže uvedený program a kontaktujte přímo přijímací kancelář školy, kterou jste si vybrali, vyplněním formuláře.