Keystone logo
Antalya Bilim University Bakalář v oboru gastronomie a kulinářství
Antalya Bilim University

Bakalář v oboru gastronomie a kulinářství

Antalya, Turecko

8 Months

Angličtina

Plný úvazek

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Na kampusu

Stipendia

Prozkoumejte možnosti stipendií, které vám pomohou financovat vaše studium

Úvod

Přehled

Gastronomie a kulinářské umění zahrnuje filozofii umění a kultury, jakož i vědu o konzumaci potravy. Kulinářské umění, které již dlouho patří mezi programy různých mezinárodních univerzit a institutů, je také ústředním bodem v Turecku. Skutečnost, že se kulturní struktura mění a cestovní ruch je nejrychleji se rozvíjejícím odvětvím v Turecku, hraje v tomto výsledku významnou roli. V tomto ohledu je cílem gastronomie a kulinářského umění školit kuchaře, kteří mohou nabízet vzorky místní i mezinárodní kuchyně a stát se kandidáty na to, aby byli šéfkuchaři a vedoucí kuchyně v potravinářském a nápojovém sektoru. Očekává se také, že přispějí ke zvýšení počtu kvalifikovaných a vzdělaných jednotlivců, kteří jsou velmi potřební v ubytovacích a stravovacích a nápojových odvětvích. Tito jednotlivci jsou školeni tak, aby zlepšili své komunikační a administrativní znalosti a dovednosti, a obecně budou mít roli v odvětví služeb.

Vzdělávání podle mezinárodních standardů

Aby se turecký cestovní ruch posunul o krok dále, byl vytvořen hybridní sylabus přezkoumáním učebních osnov cestovního ruchu nejvýznamnějších univerzit na světě a zohledněním odvětvových potřeb. Nejaktuálnější knihy, které byly používány nejvýznamnějšími univerzitami na světě, jsou recenzovány a nabízeny našim studentům jako primární a doplňkové zdroje informací. Naši studenti mají šanci analyzovat sektor a směsice teorie a praxe prostřednictvím svých domácích úkolů projektu. Prostřednictvím stáží v turistických firmách se tyto instituce seznámí na místě během školení. Pokud si to přejí, absolvují také stáže v zahraničí.

Být studentem Vysoké školy cestovního ruchu na ABU

Naši studenti pocházejí z různých měst po celé naší zemi a z různých částí světa a vytvářejí heterogenní a bohaté prostředí. První rok našeho čtyřletého vzdělávacího období nabízí převážně obchodní a administrativní kurzy; Naši studenti tak získají znalosti o správě a podnikání. V příštím období se naši studenti kromě teoretických kurzů o gastronomii a kulinářském umění učí o různých kuchyních po celém světě užitým způsobem. V posledním roce jejich akademického vzdělávání naši studenti provádějí vědecké studium s využitím vědeckých metod, které souvisí s oblastí jejich zájmu. Tato studie je důležitá pro ty, kteří by chtěli pokračovat v magisterských studiích nebo postupovat v tomto odvětví, protože poskytuje vhled do identifikace problémů, hledání řešení a přípravy zpráv.

Informace o katedře a všeobecných podmínkách

Katedra gastronomie a kulinářství poskytuje kurzy v anglickém jazyce. Naši studenti se během svého studia učí druhý cizí jazyk, který poskytuje naše univerzita. Absolvují kurzy celkem 240 ECTS na 4 roky / 8 semestrů. Mohou také dělat menší a dvojnásobné tituly.

Akademický sbor

Teoretické znalosti a odborná praxe by měly být poskytovány ruku v ruce s dobře naplánovaným programem v oblasti cestovního ruchu. V této souvislosti se naši akademičtí pracovníci skládají z učitelů, kteří mají odvětvové zkušenosti. Proto jsou naši učitelé obeznámeni s tímto sektorem, v kontaktu s průmyslem, a příležitostně se spojí se zástupci tohoto sektoru, aby vytvořili aliance. Kromě toho přispívají do vědeckého světa vědeckými publikacemi a účastí na konferencích.

O Škole

Otázky

Podobné kurzy