
Bakalář in
Bakalář v oboru gastronomie a kulinářství
Antalya Bilim University

Klíčová informace
Umístění kampusu
Antalya, Turecko
Jazyky
Angličtina
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
8 měsíce
Tempo
Plný úvazek
Školné
Vyžádejte si informace
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Sep 2023
Stipendia
Úvod
Přehled
Gastronomie a kulinářské umění zahrnuje filozofii umění a kultury, jakož i vědu o konzumaci potravy. Kulinářské umění, které již dlouho patří mezi programy různých mezinárodních univerzit a institutů, je také ústředním bodem v Turecku. Skutečnost, že se kulturní struktura mění a cestovní ruch je nejrychleji se rozvíjejícím odvětvím v Turecku, hraje v tomto výsledku významnou roli. V tomto ohledu je cílem gastronomie a kulinářského umění školit kuchaře, kteří mohou nabízet vzorky místní i mezinárodní kuchyně a stát se kandidáty na to, aby byli šéfkuchaři a vedoucí kuchyně v potravinářském a nápojovém sektoru. Očekává se také, že přispějí ke zvýšení počtu kvalifikovaných a vzdělaných jednotlivců, kteří jsou velmi potřební v ubytovacích a stravovacích a nápojových odvětvích. Tito jednotlivci jsou školeni tak, aby zlepšili své komunikační a administrativní znalosti a dovednosti, a obecně budou mít roli v odvětví služeb.
Vzdělávání podle mezinárodních standardů
Aby se turecký cestovní ruch posunul o krok dále, byl vytvořen hybridní sylabus přezkoumáním učebních osnov cestovního ruchu nejvýznamnějších univerzit na světě a zohledněním odvětvových potřeb. Nejaktuálnější knihy, které byly používány nejvýznamnějšími univerzitami na světě, jsou recenzovány a nabízeny našim studentům jako primární a doplňkové zdroje informací. Naši studenti mají šanci analyzovat sektor a směsice teorie a praxe prostřednictvím svých domácích úkolů projektu. Prostřednictvím stáží v turistických firmách se tyto instituce seznámí na místě během školení. Pokud si to přejí, absolvují také stáže v zahraničí.
Být studentem Vysoké školy cestovního ruchu na ABU
Naši studenti pocházejí z různých měst po celé naší zemi a z různých částí světa a vytvářejí heterogenní a bohaté prostředí. První rok našeho čtyřletého vzdělávacího období nabízí převážně obchodní a administrativní kurzy; Naši studenti tak získají znalosti o správě a podnikání. V příštím období se naši studenti kromě teoretických kurzů o gastronomii a kulinářském umění učí o různých kuchyních po celém světě užitým způsobem. V posledním roce jejich akademického vzdělávání naši studenti provádějí vědecké studium s využitím vědeckých metod, které souvisí s oblastí jejich zájmu. Tato studie je důležitá pro ty, kteří by chtěli pokračovat v magisterských studiích nebo postupovat v tomto odvětví, protože poskytuje vhled do identifikace problémů, hledání řešení a přípravy zpráv.
Informace o katedře a všeobecných podmínkách
Katedra gastronomie a kulinářství poskytuje kurzy v anglickém jazyce. Naši studenti se během svého studia učí druhý cizí jazyk, který poskytuje naše univerzita. Absolvují kurzy celkem 240 ECTS na 4 roky / 8 semestrů. Mohou také dělat menší a dvojnásobné tituly.
Akademický sbor
Teoretické znalosti a odborná praxe by měly být poskytovány ruku v ruce s dobře naplánovaným programem v oblasti cestovního ruchu. V této souvislosti se naši akademičtí pracovníci skládají z učitelů, kteří mají odvětvové zkušenosti. Proto jsou naši učitelé obeznámeni s tímto sektorem, v kontaktu s průmyslem, a příležitostně se spojí se zástupci tohoto sektoru, aby vytvořili aliance. Kromě toho přispívají do vědeckého světa vědeckými publikacemi a účastí na konferencích.
O Škole
Otázky
Podobné kurzy
Studijní obor Gastronomie
- Madrid, Španělsko
Bakalář v oboru Enogastronomie v horských oblastech
- Bolzano, Itálie
Bakalář umění v kulinářském umění
- Port-Valais, Švýcarsko