BA v kulinářském umění
B.H.M.S. Business & Hotel Management School
Klíčová informace
Umístění kampusu
Lucerne, Švýcarsko
Jazyky
Angličtina
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
3 years
Tempo
Plný úvazek
Školné
Vyžádejte si informace
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Vyžádejte si informace
Stipendia
Prozkoumejte možnosti stipendií, které vám pomohou financovat vaše studium
Úvod
Přehled
Program nabízí studentům rozšířené praktické a odborné kompetenční vzdělávání v této oblasti tak, aby byli schopni přijmout odměny postgraduální pozice. Rovněž prospívá lidem, kteří chtějí získat potřebné odborné znalosti, když uvažují o otevření vlastního kulinářského nebo stravovacího podniku.
BHMS spravuje program s RGU, který uděluje bakalářský titul studentům, kteří úspěšně ukončili třetí ročník a absolvují všechny moduly. BHMS je členem skupiny škol Bénédict Switzerland, založené v roce 1928, jejímž posláním je poskytovat vzdělávání dospělých lidem s touhou uspět. Bénédict School je jednou z největších švýcarských soukromých vzdělávacích organizací a každoročně vyučuje více než 15 000 studentů na plný úvazek a na částečný úvazek. Vy a vaši vrstevníci se učíte z specializované fakulty, která vedle svých akademických pověření přináší know-how a zkušenosti v kulinářských a obchodních oborech. To zajišťuje, že to, co se naučíte ve třídě, je moderní a lze jej aplikovat v reálných situacích v denním stravování nebo v prostředí stravovacích služeb. Univerzita Roberta Gordona, založená v roce 1881 v Aberdeenu jako vysoká škola, se stala dnešní dynamickou, moderní univerzitou v roce 1992 a má mezinárodní pověst pro poskytování vysoce kvalitního vzdělání více než 13 000 studentům z bakalářského a doktorského studia. úroveň.
Cíl programu
Program BHMS BA v programu Culinary Arts je speciálně určen pro mladé dospělé, kteří chtějí rozvíjet kariéru v oblasti gastronomie. Rovněž prospívá lidem, kteří chtějí získat potřebné odborné znalosti, když uvažují o otevření vlastního kulinářského nebo stravovacího podniku. Studenti s odpovídající kvalifikací mohou vstoupit do programu ve třetím roce. V době, kdy studenti vstoupí do třetího ročníku, by měli mít vyvinutou lásku a vášeň pro jídlo, jak to doloží jejich oddanost této vysoce respektované a velmi žádané profesi. Interdisciplinární rozsah capstone modulů umožňuje rozvoj jak kreativity v kulinářských konceptech, tak i znalostí pro řízení celé řady operací stravování.
Placené průmyslové vzdělávání ve Švýcarsku
Školení v průmyslu je nedílnou součástí studijního programu na BHMS a poskytuje příležitost k získání placených pracovních zkušeností v raných fázích kariéry. To se ukáže jako neocenitelné při podání žádosti o první dozorčí nebo řídící pozici. Studenti dokončí své vzdělání v hotelové nebo restaurační kuchyni podle svých schopností. Úspěšní studenti mohou být schopni převzít větší odpovědnost ve svém třetím roce. Výdělečně činná mzda ve Švýcarsku, vyjednaná mezi sdružením zaměstnavatelů a Svazem zaměstnanců, je v současné době stanovena na minimum 2 168 CHF za měsíc brutto. Z tohoto platu musí studenti platit za pokoj, stravu a daně. Průměrný čistý příjem za měsíc se pohybuje od 1'200 CHF do 1'400.
Vstupní požadavky
- Minimálně 17 let věku
- Dokončený diplom střední školy (minimálně 11 let)
- Dovednosti anglického jazyka na úrovni rovnající se IELTS 5.0
Obsah kurzu
* Studenti s přímým vstupem absolvují další evropské praktické kurzy a kurzy němčiny na podporu a přípravu na stáž ve Švýcarsku
d
O Škole
Otázky
Podobné kurzy
Bachelor in International Pastry Management
- Écully, Francie
Titul z gastronomie
- Valencia, Španělsko
Vyznamenání Bakalář obchodu (kulinářská management)/Vyznamenání Bakalář obchodu (kulinářská management) (přemostění)
- Toronto, Kanada