Bakalář v potravinářském inženýrství
Ho Chi Minh City University of Technology
Klíčová informace
Umístění kampusu
Ho Chi Minh City, Vietnam
Jazyky
Angličtina
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
4 years
Tempo
Plný úvazek
Školné
VND 320 000 000
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Sep 2024
Úvod
Zájemci o výrobu, zpracování, balení, bezpečnost a/nebo přepravu světových dodávek potravin by měli zájem o specializaci Potravinářské inženýrství.
Studenti, kteří se rozhodnou specializovat na potravinářské inženýrství, se naučí kombinovat základní principy inženýrství (jako je mechanika tekutin, přenos tepla a přenos hmoty atd.), matematiky a vědy (biologie, chemie a fyzika) s pokročilými kurzy chemie potravin, mikrobiologie, potravinářských operací a inženýrského designu.
Osnovy
Přehled programu
- Bakalář inženýrství (technologie potravin)
- Doba trvání: 4 roky
- Počet kreditů: 124 kreditů
- Médium výuky: angličtina
- Školné: přibližně 80–100 milionů vnd/rok (*)
(*pro studium 4 roky ve Vietnamu)
Možnosti přenosu
Studenti mají 2 možnosti:
- Možnost 1: Studenti studují na HCMUT 4 roky a získají titul Bakalář inženýrství (technologie potravin) udělený HCMUT.
- Možnost 2: Po absolvování 02 let na HCMUT mohou studenti s finanční a akademickou způsobilostí přestoupit na naše partnerské univerzity na pozdější 2 roky, aby dokončili studium na bakalářském stupni udělovaném partnerskými univerzitami.
HCMUT v současné době pracuje na spojení programu s naší partnerskou univerzitou na Novém Zélandu. Informace zde budou brzy aktualizovány.
Struktura kurikula
- Bakalář inženýrství (technologie potravin) udělený Ho Chi Minh City University of Technology (HCMUT).
- Délka školení: 4 roky na HCMUT, Vietnam
- Médium výuky: angličtina
- Areál: Downtown Campus. Navštivte náš kampus zde .
- Referenční kurikulum je zobrazeno níže. Navštivte zde pro podrobné a nejnovější aktualizace.
Seznam kurzů
Technické kreslení | Lidská výživa |
Obecná chemie | Laboratoř potravinářské mikrobiologie |
Obecná fyzika | Principy technologie zpracování potravin |
Chemie potravin a biochemie | Vědecký socialismus |
Potravinářské inženýrství 1 | Stáž |
Obecná biologie | Biologická bezpečnost a bezpečnost potravin |
Laboratoř základní organické chemie | Management kvality potravin |
Organická chemie | Laboratoř technologie zpracování potravin |
Fyzikální a koloidní chemie | Laboratoř provozu jednotek |
Analýza potravin | Senzorické hodnocení potravin |
Potravinářské inženýrství 2 | Specializované projekty |
Mikrobiologie potravin | Projekt na návrh potravinářských závodů |
Design potravinářských závodů | Projekt Capstone |
Pro další informace prosím kontaktujte nebo navštivte webové stránky HCMUT.
Galerie
Kariérní možnosti
Inženýři v potravinářství používají své dovednosti k navržení udržitelných a environmentálně odpovědných potravinových procesů pro výrobu bezpečných, chutných, zdravých a pohodlných potravinových výrobků, protože spotřebitelské povědomí a poptávka po bezpečné a bohaté dodávce potravin se zvýšily
Absolventi mají širokou škálu pracovních míst, aby mohli vykonávat svou kariéru. Úkoly jsou však obvykle seskupeny do následujících 4 kategorií:
- Vývoj produktu: práce s potravinami, obaly apod.
- Inženýring: vývoj procesů a strojů pro výrobu a skladování potravin.
- Technická správa: dohled nad způsobem výroby, balení a skladování potravin.
- Hygiena a bezpečnost potravin.