Keystone logo
CETT - Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy Bakalářský titul v oboru kulinářství a gastronomie
CETT - Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy

Bakalářský titul v oboru kulinářství a gastronomie

Barcelona, Španělsko

4 Years

Španělština

Plný úvazek

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Na kampusu

Úvod

Díky všem zkušenostem a znalostem, které budete mít v průběhu studia, budete schopni porozumět a nahlížet na kulinářský a gastronomický fenomén z vědecké, technologické, sociální, kulturní a obchodní perspektivy. Vaše budoucnost začíná teď!

Představte si, že byste se mohli připojit k nové generaci profesionálů, kteří přehodnocují současné kulinářské výzvy . Slovy Joan Roca: „(...) Důvodem tohoto titulu je získat kuchaře, kteří jsou lépe vyškoleni než my a kteří mohou pokračovat v odvedené práci a získávat nové znalosti.

S titulem v kulinářských a gastronomických vědách budete uznáváni za svou schopnost řídit a řídit operace a procesy v potravinářském průmyslu, komunitách a vysoké kuchyni . Staňte se motorem změn v oblasti Gastronomie a kulinářství!

Titul v kulinářských a gastronomických vědách vás promění:

  • Absolvujete mezioborový titul a budete těžit ze součtu odborných znalostí dvou renomovaných center, jako je CETT-UB Campus a Torribera Food Campus-UB.
  • Budete pracovat s procesy učení, které jsou zaměřeny na rozvoj dovedností, založených na zkušenostech, personalizaci a specializaci, s implementací aktivních metodik.
  • Disponuje gastronomickým poradenstvím a spoluprací renomovaného katalánského šéfkuchaře Joana Rocy .
  • 90 % studentů najde práci po ukončení studia a 50 % z nich je na odpovědných pozicích .
  • Budete moci realizovat akademické mobility a stáže v zahraničí. Máme dohody s univerzitami z různých zemí na čtyřech kontinentech.
  • Využijete zázemí CETT vybavené nejmodernějšími technologiemi i prostory ostatních zapojených kampusů.
  • Užijete si mezinárodní atmosféru s vysokoškoláky z celého světa.
  • Budete těžit z úzkých vazeb mezi CETT-UB a obchodním sektorem.
  • Objevte další důvody, proč studovat tento titul.

Proč studovat titul v kulinářských a gastronomických vědách?

Šéfkuchař Joan Roca spolupracoval na návrhu kurikula Degree spolu s prestižními šéfkuchaři a předními osobnostmi v oboru. Zahrnuje také znalosti o kulinářských faktech , které byly získány z vývojové práce BulliPedia, projektu vedeného Ferranem Adrià v rámci elBulliFoundation.

Jedinečný vysokoškolský diplom

  • Budete studovat titul, který vám umožní těžit ze souhrnu specializovaných znalostí , tréninkových zkušeností a služeb institucí a center, které jej prosazovaly.
  • Je to první titul v kulinářských a gastronomických vědách nabízený v Katalánsku, klíčovém území v celosvětovém měřítku v zemědělsko-potravinářském průmyslu a výrobě . Vůdce kreativní a avantgardní kuchyně a jedna z prvních turistických velmocí, která má gastronomii jako jeden ze svých nejcennějších zdrojů.
  • Školení budete provádět v zařízeních, laboratořích a technickém vybavení univerzit a institucí, které se účastní, na dvou kampusech , které mají rozsáhlé zdroje.
  • Jedná se o mezinárodní školení , které vám usnadní studium a stáže na prestižních mezinárodních univerzitách a společnostech.
  • Studenti mají odborné výzkumné týmy z obou kampusů , mimo jiné z obchodu, vědy a vaření, agronomie a kulinářských a technologických inovací.
  • Prestiž souhrnu znalostí UB a CETT s více než 50 lety zkušeností a zkušeností v pohostinství, cestovním ruchu a gastronomii.

Přijímací řízení

Osnovy

Výsledek programu

Poplatek za studium programu

Kariérní možnosti

Vybavení

Ohlasy studentů

O Škole

Otázky