Bakalář aplikované vědy v kulinářství a potravinářství
Cincinnati State
Klíčová informace
Umístění kampusu
Cincinnati, Spojené státy americké
Jazyky
Angličtina
Studijní formát
Vyžádejte si informace
Doba trvání
Vyžádejte si informace
Tempo
Vyžádejte si informace
Školné
Vyžádejte si informace
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Sep 2023
Úvod
Bakalářský titul z aplikované vědy v oboru kulinářství a potravinářství připravuje studenty na vstup do potravinářského průmyslu jako základní potravinářské vědce a technology nebo na vstup do souvisejících oborů včetně výzkumu a vývoje produktů, kontroly kvality a bezpečnosti potravin, dodržování předpisů, dohledu nad výrobou potravin a prodej speciálních ingrediencí.
Během prvních dvou let bakalářského studia se studenti zaměřují na základy kulinářského umění. Studenti rozvíjejí své dovednosti v nejmodernějších kulinářských a pekárenských laboratořích Midwest Culinary Institute pod dohledem členů fakulty s odbornými znalostmi.
Ve třetím a čtvrtém ročníku si studenti rozšiřují své kulinářské a potravinářské vědy. Kurz vyšší úrovně zahrnuje funkčnost složek potravin, design a vývoj potravinářských výrobků, senzorické hodnocení a testování, mikrobiologii potravin a další přípravu na profesionální povolání.
Studenti se v každém ročníku bakalářského studijního programu účastní zážitkového učení prostřednictvím kooperativního vzdělávání.
Studenti, kteří si přejí převést kredit do Cincinnati State za kuchařské kurzy absolvované v jiné instituci, se musí setkat s předsedou programu. Kredit na převod kurzu může být omezen na základě akreditace programu a úspěchu studentů v předchozím kurzu kuchařské práce.