Bakalář umění v kulinářském umění
Culinary Arts Academy Switzerland
Klíčová informace
Umístění kampusu
Port-Valais, Švýcarsko
Jazyky
Angličtina
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
3 years
Tempo
Plný úvazek
Školné
CHF 44 100 / per year
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Vyžádejte si informace
Úvod
Hlavní body programu
Budování základů v kuchyni a podnikání
- Program světové třídy, který poskytuje technické dovednosti potřebné k tomu, abyste se stali nejlepším šéfkuchařem
- Získejte podnikatelské know-how k zahájení vlastního podnikání založeného na potravinách
- Specializující se Pathways na kulinářské umění, cukrářské a čokoládové umění a vegetariánské kulinářské umění
- Absolvent s:
- Bakalář mezinárodního podnikání v kulinářském umění od Culinary Arts Academy Switzerland
- Bakalář umění (vyznamenání) v oboru kulinářské umění z University of Derby, Spojené království
Galerie
Přijímací řízení
Osnovy
Struktura
Ideální pro budoucí podnikatele, kteří chtějí zahájit své podnikání založené na potravinách, tento program spojuje praktické dovednosti s akademickými znalostmi, se stejnými hodinami rozdělenými mezi kuchyň a učebnu.
- Pathway 1: Kulinářské umění
- Pathway 2: Pečivo čokoláda &
- Pathway 3: Vegetariánské kulinářské umění (k dispozici pouze v červenci)
Rok 1: Le Bouveret
Dokončete 1. ročník a absolvujte švýcarský velký diplom ve vámi Pathwayvybraném.
Kulinářské umění
Termín 1:11 týdnů
- Základy klasického vaření
- Bezpečnost potravin a hygiena
- Úvod do průmyslových zkušeností
- Francouzština nebo Němčina
Termín 2:11 týdnů
- Kuchyně Evropy
- Chuť časem: Kultury a dějiny evropské gastronomie
- Úvod do umění pečení & pečiva
- Výživa, zdraví a speciální diety
- Obchodní komunikace
- Francouzština nebo Němčina
Volitelná stáž
- Švýcarsko nebo v zahraničí (6 měsíců) pro švýcarský Grand Diploma
Termín 3:11 týdnů
- Kuchyně světa
- Svět Garde Manger
- Chuť v čase: Kultury a dějiny světové gastronomie
- Řízení kuchyně a vedení
- Francouzština nebo Němčina "
Stáž
- Švýcarsko nebo v zahraničí (4-6 měsíců)
Cukrářské & čokoládové umění
Termín 1:11 týdnů
- Základy klasického pečicího pečiva &
- Bezpečnost potravin a hygiena
- Úvod do průmyslových zkušeností
- Francouzština nebo Němčina
Termín 2:11 týdnů
- Čokoládové umění
- Moderní dezerty
- Ochutnejte časem: Historie a kultura umění pečení & pečiva
- Výživa, zdraví a speciální diety
- Obchodní komunikace
- Francouzština nebo Němčina
Volitelná stáž
- Švýcarsko nebo v zahraničí (6 měsíců) pro švýcarský Grand Diploma
Termín 3:11 týdnů
- Od konceptu k mistrovskému dílu - teorie
- Od konceptu k mistrovskému dílu - praktické
- Pečení & pečiva: trendy, koncepty a inovace
- Řízení kuchyně a vedení
- Francouzština nebo Němčina
- Stáž
- Švýcarsko nebo v zahraničí (4-6 měsíců)
Vegetariánské kulinářské umění
Termín 1:11 týdnů
- Základy vegetariánského a rostlinného vaření
- Bezpečnost potravin a hygiena
- Úvod do průmyslových zkušeností
- Francouzština nebo Němčina
Termín 2:11 týdnů
- Vegetariánská a rostlinná gurmánská kuchyně
- Chuť v čase: Historie a kultura vegetariánských kuchyní a rostlinné stravy
- Úvod do veganského pečení a cukrářství
- Výživa, zdraví a speciální diety
- Obchodní komunikace
- Francouzština nebo Němčina
Volitelná stáž
- Švýcarsko nebo v zahraničí (6 měsíců) pro Swiss Grand Diploma track
Termín 3:11 týdnů
- Vegetariánská kuchyně světa
- Veganské dezertní výtvory
- Vegetariánské kulinářské trendy: Celá jídla, udržitelnost a další
- Školení řízení kuchyně a vedení
- Francouzština nebo Němčina
Stáž
- Švýcarsko nebo v zahraničí (4-6 měsíců) pro švýcarský velký diplom a bakalářskou dráhu
Rok 2: Le Bouveret
Dokončete 2. ročník a absolvujte švýcarský vyšší diplom ve vámi Pathwayvybraném.
Kulinářské umění
Termín 4:11 týdnů
- Fine Dining Vaření - Teorie
- Fine Dining Vaření - praktické
- Restaurační servis a správa
- Víno, nápoje a mixologie (ve spolupráci s Ritz Paris)
- Advanced Baking & Pastry (ve spolupráci s Ritz Paris)
Termín 5:11 týdnů
- Inovativní gurmánské vaření: - Teorie
- Inovativní gurmánské vaření: - Cvičení
- Svět čokoládového umění
- Vývoj potravinářských produktů
- Aplikovaný výzkum
Stáž
- Švýcarsko nebo v zahraničí (4-6 měsíců)
Cukrářské & čokoládové umění
Termín 4:11 týdnů
- Dobré jídlo: Pečivo a dezerty - teorie
- Gine Dining: Pečivo a dezerty - praktické
- Restaurační servis a správa
- Víno, nápoje a mixologie (ve spolupráci s Ritz Paris)
- Kavárna a pekárna: Koncepty a management
Termín 5:11 týdnů
- Inovativní gurmán, pečivo a dezerty - teorie
- Inovativní gurmánské, pečivo a dezerty - praktické
- Vývoj potravinářských produktů
- Kavárna a pekárna: Catering
- Aplikovaný výzkum
Stáž
- Švýcarsko nebo v zahraničí (4-6 měsíců)
Vegetariánské kulinářské umění
Termín 4:11 týdnů
- Vegetariánská kuchyně - teorie
- Vegetariánská kuchyně - praktická
- Restaurační servis a správa
- Víno, nápoje a mixologie (ve spolupráci s Ritz Paris)
- Pokročilé veganské pečení a pečivo
Termín 5:11 týdnů
- Inovativní vegetariánské gurmánské vaření - teorie
- Inovativní vegetariánská gurmánská kuchyně - praktická
- Svět čokoládového umění
- Vývoj potravinářských produktů
- Aplikovaný výzkum
Stáž
- Švýcarsko nebo celosvětově (4-6 měsíců)
Rok 3: Brig
Dokončete 3. ročník & absolventa s:
- Bakalář mezinárodního obchodu ve vámi vybraném Pathway, oceněný Culinary Arts Academy
- Bakalář umění (vyznamenání) v kulinářském umění udělený University of Derby - UK
Termín 6:11 týdnů
- Podnikatelský plán pro podnikatele 1
- Kulinářská turistika
- Strategický marketing pro potravinářský průmysl
- Jídlo v médiích
- Řízení kulinářských akcí
Termín 7:11 týdnů
- Podnikatelský plán pro podnikatele 2
- Filozofie potravin
- Trendy v potravinách
- Mezinárodní sladění potravin a vín
- Řízení koncepce & potravinářských nápojů