
Bakalář v oboru kulinářské umění a podnikání
FERRANDI Paris

Klíčová informace
Umístění kampusu
Paris, Francie
Jazyky
Angličtina
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
3 years
Tempo
Plný úvazek
Školné
EUR 14 500 / per year
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Vyžádejte si informace
Úvod
Tento program excelence kombinuje manažerské dovednosti a technické znalosti. Sledování tohoto programu vám umožní věnovat se vaší vášni kdekoli na světě!
Cíle
- Definovat a pochopit základní pojmy a základní nástroje řízení podniku.
- Použijte tyto koncepty a nástroje k sestavení koherentního a společensky odpovědného podnikatelského plánu.
- Zvládněte kulinářské základy a techniky.
- Mobilizujte všechny techniky a nabídněte nové kulinářské výtvory.
- Vědět, jak pracovat v týmu s respektem a efektivně, bez ohledu na roli, přizpůsobením své manažerské pozice.
- Přizpůsobit, analyzovat a korigovat provozní a vztahové chování podle situace.
- Osvojte si kódy povolání, abyste se od nich mohli osvobodit.
- Pochopte své místo a povinnosti jako profesionála, zejména z hlediska udržitelného rozvoje podnikání.
Přijímací řízení
Osnovy
Rok 1
- Kulinářské základy
- Administrativní a účetní management
- Management a zvládání stresu
- Marketing
- Angličtina
Rok 2
- Kulinářské základy a kreativita
- Sommelier
- Finance
- Podnikání
- Zákon
- Management a HR
- Marketing
- Angličtina
Rok 3
- Podnikatelské finance
- Vedení a vedení
- Marketing a inovace
- Podnikání a podnikání
- Obchodní hra
- CSR (Corporate Social Responsibility)
- Vypracování kompletního obchodního plánu se skutečnou realizací v naší aplikační restauraci
Metody učení
- Podpora při hledání stáží (kariérní centrum)
- Teoretické kurzy a praktická práce
- Ukázky a odborné zásahy
- Kvízy, hraní rolí, výzvy, skupinové projekty, osobní výzkumná práce
- Profesní situace na úrovni vzdělávacích platforem, případové studie
- Tvorba podnikatelského plánu
Frekvence
Povinné stáže ve Francii a v zahraničí (3 až 4 měsíce v 1. ročníku a 5 až 6 měsíců ve 2. a 3. ročníku)
Výsledek programu
- Držitel diplomu má přístup k různým pozicím v restauraci: šéfkuchař, cukrář, manažer restaurace nebo v buticích/sítích (vedoucí výroby, obchodní manažer, ředitel franšízy) ...
- Může pracovat jako restauratér nebo vykonávat tyto profese: projektový manažer v hotelovém/restauračním developmentu/agropotravinářství, kulinářský poradce, domácí kuchař, organizátor akcí.
- Po několika letech zkušeností může převzít odpovědnost za jednu nebo více provozoven a také integrovat obecné řízení skupiny.
Poplatek za studium programu
Kariérní možnosti
Pokračujte ve studiu s magistrem na FERRANDI Paris
Master of Science in Hospitality Management de FERRANDI Paris
Toto školení na vysoké úrovni je zaměřeno na studenty, kteří chtějí vykonávat klíčové pozice v sektoru pohostinství, jako je manažer příjmů, ubytovací ředitel, provozní ředitel a střednědobě generální manažerské pozice v mezinárodních skupinách nebo nezávislých strukturách, ve Francii nebo na mezinárodní úrovni.