MEZINÁRODNÍ UZNÁVÁNÍ
Institut Paul Bocuse je členem mezinárodní elity, pokud jde o poskytování výuky v oblasti managementu pohostinství a kulinářského umění.
Inspirován dvěma vizionářskými spoluzakladateli a mimořádnou kariérou - Paul Bocuse, mezinárodní hvězda kulinářského umění a kuchař století se třemi Michelinovými hvězdami po dobu 50 let, a Gérard Pélisson, spoluzakladatel skupiny Accor, manažerského a podnikatelského úspěchu - Institut má jedinečnou prestiž ve Francii a na celém světě.
Naším cílem je předat vaši vášeň a jejich inovativní, moderní představu, kterou se naše fakulta podařilo přizpůsobit změnám ve fungování našeho průmyslu, vyškolení každého z vás, abyste mohli čelit výzvám zítřka.
UMĚNÍ UČENÍ
- 140 vysoce kvalifikovaných a multidisciplinárních stálých profesorů a profesionálů předá vám své mezinárodní manažerské zkušenosti ze všech oblastí hotelového a restauračního podnikání. 40 z nich má doktorský titul nebo jiný doktorát.
- Naše kulinářské vzdělání je založeno na sdílení zkušeností a dovedností více než 20 odborných, profesionálních, stálých kuchařů, včetně týmu Meilleurs Ouvriers de France.
- Více než 150 odborníků z celého světa jsou třešničkou na dortu našeho fantastického výučního týmu. Můžete se těšit na své neuvěřitelné zážitky, abyste odhalili svůj vlastní styl.
ZACHOVÁNÍ OVLÁDÁNÍ VAŠEHO ŽIVOTA
Jsme mezinárodně proslulí tím, že lidem jsme přímo uprostřed našeho přístupu ke vzdělání. Snažíme se rozpoznat a vyvést talent prostřednictvím jedinečného přístupu, který pomáhá každému jednotlivci vyniknout a odhalit každý aspekt jeho osobnosti.
S námi si můžete své učení přizpůsobit výběrem možností, které vylepšují vaše schopnosti podle vašich schopností a vašich aspirací, ať už profesionálních nebo osobních.
OBRÁZEJTE BUDOUCNOST
Naše programy, od bakalářských titulů až po doktoráty, jsou založeny na mezinárodních akademických modelech a poskytují vám univerzitní a odborné uznání po celém světě.
Institut Paul Bocuse je jedinou evropskou školicí skupinou specializovanou na pohostinství, která má na svém areálu výzkumné centrum.
Zdrojem inovací, který vypovídá o budoucnosti, tento výzkum neustále obohacuje obsah našich programů a zajišťuje, že jsme na špici vzdělávání.
Právě v jádru našeho vzdělávacího systému byly naše metody a postupy vždy dynamické a kreativní, včetně:
- Inter-univerzitní případové studie
- SPOCs
- Vážné hry
- Učení se prostřednictvím hry
- Otočily učebny
- Podnikové inkubátory
Podporujeme učení prostřednictvím zkušeností a nabízíme vám velmi specifické dovednosti, že dokážete otevřít svou mysl v kombinaci s vysokou úrovní praktických znalostí.
Teorie se střídá s praktickým učením: účastníte se různých projektů spolupráce ve spolupráci s našimi partnerskými společnostmi. Tento přístup k učení vám pomáhá konsolidovat to, co víte, dává mu smysl, rozvíjí váš podnikatelský duch, vaše vedení a schopnost vyjádřit se na veřejnosti.
Studenti Institut Paul Bocuse se účastní významných akcí, jako je SIRHA, a přicházejí s novými pojmy, které inspirují celou profesi.
VYTVOŘTE NOVÉ MOŽNOSTI PRO VAŠI BUDOUCNOST
Jsme první vysoká škola zaměřená na pohostinství a kulinářské umění s rozvojovým centrem. Skládá se z odborníků z oblasti pohostinství a trenérů v oblasti lidských zdrojů, kteří vám pomohou spojit různé fáze vašeho kariérního plánu.
Během svého indukčního týdne dokončíte hodnocení dovedností a test osobnosti, abyste vytvořili svůj osobní a profesionální profil, abyste se s námi mohli rozhodnout, jak byste se chtěli rozvíjet, abyste pomohli vaší budoucí integraci na pracovišti.
INSTRUKCE V KROKU S KONSTANTNĚ ZMĚNĚNÝM SVĚTEM
Vaše schopnost přemýšlet o budoucnosti, být proaktivní ve světě, který se neustále mění, vám pomůže rozšířit technické a manažerské dovednosti, které získáte během vašeho vzdělávání.
Jsme zde, abychom vám pomohli po celý život a ujistěte se, že najdete správnou cestu pro vás v existujících i budoucích oblastech hotelového a restauračního průmyslu.