BA v Hospitality Management (Asset Management)
Kendall College
Klíčová informace
Vyberte umístění
Umístění kampusu
Chicago, Spojené státy americké
Jazyky
Vyžádejte si informace
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
Vyžádejte si informace
Tempo
Plný úvazek
Školné
Vyžádejte si informace
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Sep 2023
Úvod
BA v Hospitality Management (Asset Management)
 
V této koncentraci, jsou studenti ponoří do studia realitních trhů a řízení, a in-hloubkové finanční analýzy. V této souvislosti je, mohou studenti jít na řízení kariéry v reálných fondů investujících do nemovitostí (REIT), hlavní poradenské společnosti a holdingových společností.
Předmět odběru:
- Corporate Finance a Risk Management - prozkoumá finanční výkonnosti a finanční možnosti v prostředí multi-unit/multi-business. Funkce nástroje řízení rizik.
- Revenue Management - bere na aktivní, dynamický přístup k řízení příjmů k zajištění organizace 's dlouhodobou životaschopnost a finanční zdraví <./ Li>
- Real Estate Finance - považuje různé metody oceňování komerčních nemovitostí, jakož i financování nástroje jsou k dispozici pro investice do nemovitostí. Postupy správy portfolia jsou zahrnuty.
- Udržitelný cestovní ruch - představuje struktury a ekonomiky moderního turismu. Zdůrazňuje, ekoturistiky a udržitelného rozvoje. Využívá Chicago cestovního ruchu úřady, řešení realistické projekty důležitá pro plánování a rozvoj destinace.
- Úvod do designu - představuje základní konstrukční principy optikou interiérového designu. Zahrnuje historické i současné designové trendy.
- Globální ekonomika - pokryje tradiční Makroekonomie témata v mezinárodním kontextu. Témata zahrnují účetnictví národního důchodu, inflace, nezaměstnanost, fiskální politika, peníze, bankovní systém a měnovou politiku. Makro-ekonomická vzájemná závislost mezi národy a její důsledky pro politiku, jsou zkoumány globální obchod a mezinárodní subjekty, jako jsou ekonomika společenské odpovědnosti.
- Právní otázky v Hospitality Management - Popisuje práva a povinnosti provozovatelů hotelů, stravování a pohostinství, hosty a zaměstnance. Zahrnuje vytváření, provádění a prosazování dodržování postupů k udržení práva a zmírňovat rizika.