Bakalář v oboru kulinářské umění a řízení služeb
Paul Smith's College
Klíčová informace
Umístění kampusu
Paul Smiths, Spojené státy americké
Jazyky
Angličtina
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
Vyžádejte si informace
Tempo
Plný úvazek
Školné
Vyžádejte si informace
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Sep 2024
Stipendia
Prozkoumejte možnosti stipendií, které vám pomohou financovat vaše studium
Úvod
Bakalářský titul v kulinářské umění & Service Management
Naši absolventi jsou mnohostranné představitelé připraveni vstoupit do vzrušující potravinářský a nápojový průmysl. Hands-on učení se děje v našich šesti obchodně-kvalitních potravin laboratoře, dvě restaurace on-areálu a maloobchodní prodejny pekařských výrobků studenta-běh. Výuce jsou aplikovány v reálném světě přes semesterlong sérii hotel, kulinářské stravování a pracovní zkušenosti. Studentům rozvíjet dovednosti pod vedením fakulty při práci mimo akademickou půdu s profesionály, které poskytují studentům placených pracovních příležitostí, které podporují jejich profesní cíle. Co se naučíte?
- pokročilé kulinářské techniky
- nové trendy ve výživě, sanitace, stravování a pohostinství operací
- estetické porozumění pro smyslové vnímání chutí, vůní, deskové prezentací a atmosféru
- marketing, prodej a služby zákazníkům
- výzkum a vývoj
- strategické plánování a finanční řízení
- plánování a operace
- vedení
Absolventi vstup do pracovního procesu jako výkonné kuchařů, Hotel & Resort manažerů, odborníků na výzkum a vývoj, manažeři rozsáhlých služby s potravinami a soukromé kuchaři. Tento program také připravuje podnikatele k provozování restaurace, full-service nebo multilocation opatření potravinové služby.
Uznávaný Američanem kulinářských FEDERACI
Základní údaje
- BPS stupeň
- 123 kreditních hodin (minimálně) potřebné
- 31+ úvěry musí být ve svobodných umění a vědy
- 45+ úvěry musí být v 300/400 úrovně kurzů
- je zapotřebí 800 hodin průmysl praxe
- 200 hodin (minimálně) nutná na každém místě stáž
- Nejedná se o kreditní ložiska a není tam žádný školné
- Uznávaný Američanem kulinářské federace
Možnosti Kariéra
- Šéfkuchař
- Zástupce šéfkuchaře
- cukráře
- Firemní kuchař
- zásobování
- stravovací služby
- Kulinářské pedagog
- vedení restaurace
- Potraviny a nápoje Služby
- Design Menu
Povinné předměty
- Finanční účetnictví
- Advanced Cukrárna
- Profesionální Vaření Základy I
- Profesionální Vaření Základy II
- Mezinárodní kuchyně
- Současná kuchyně
- Vedení Food Service Operations
- Garde Manger / Charcuterie
- Komerční vaření a stravování
- Výživa / Food Science
- americký Gastronomie
- Kulinářská Futures / Technologie potravin
- Pokročilá správa sítí Menu Kitchen
- Globální trh
- finance
- pohostinství Futures
- Služba Economy
- etika
- jazyk Sequence
- Strategické plánování a politika
- Reklama a propagace
- Jídelna Kuchyňské Operations
- Food Service Kanalizace
- Plánování Vybavení
- Péče o životní prostředí
- kulturní vinárstva
- Capstone projektování
- Vyvrcholení projektu
English Language Requirements
Ověřte svou znalost angličtiny pomocí testu Duolingo English Test! DET je pohodlný, rychlý a cenově dostupný online test angličtiny akceptovaný více než 4 000 univerzitami (jako je tato) po celém světě.
O Škole
Otázky
Podobné kurzy
Bakalářský titul v oboru kulinářství a gastronomie
- Barcelona, Španělsko
Titul z gastronomie
- Valencia, Španělsko
Vyznamenání Bakalář obchodu (kulinářská management)/Vyznamenání Bakalář obchodu (kulinářská management) (přemostění)
- Toronto, Kanada