Kulinářský a dietní provozní management Bakalářský titul
Schoolcraft College
Klíčová informace
Umístění kampusu
Livonia, Spojené státy americké
Jazyky
Angličtina
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
2 - 4 years
Tempo
Plný úvazek, Poloviční úvazek
Školné
USD 131 / per credit *
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Sep 2024
* rezident; 188 USD za kreditní hodinu – nerezident; 265 USD za kreditní hodinu – zahraniční a mezinárodní
Stipendia
Prozkoumejte možnosti stipendií, které vám pomohou financovat vaše studium
Úvod
Program Bachelor of Science (BS) v oboru kulinářského a dietního řízení provozu je určen pro zkušené kuchařské studenty, kteří mají zájem o bakalářský titul, který je dovede na manažerské pozice v potravinářském a výživovém průmyslu. Tento studijní program kombinuje obchodní a vědecké kurzy, aby poskytl kuchaři znalosti a odborné znalosti v oblasti managementu, potravinářství a výživy. Studenti vstupující do kulinářského a dietního řízení bakalářských studijních programů se připravují na pozice se zvyšující se odpovědností v kulinářských a dietních provozech. Splnění požadavků na titul také pomůže studentům připravit se na úspěšné dokončení zkoušek pro pověření Certified Dietary Manager (CDM) od Asociace odborníků na výživu a stravování (ANFP), což je důležité pověření pro studenty se zájmem o provozování stravovacích služeb.
Přijímací řízení
O Škole
Otázky
Podobné kurzy
Bakalář umění v oboru Business Administration - Kulinářské umění Track
- Greenville, Spojené státy americké
BSc (Culinary Science)
- Pretoria, Jihoafrická republika