Studijní obor Gastronomie
Universidad Francisco de Vitoria
Klíčová informace
Umístění kampusu
Madrid, Španělsko
Jazyky
Španělština
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
4 years
Tempo
Plný úvazek
Školné
EUR 10 500
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Vyžádejte si informace
Úvod
Je to jeden z nejodbornějších stupňů právně-obchodní fakulty. Tento titul nabízí multidisciplinární školení, ve kterém se prohlubují manažerské znalosti, jako je účetnictví, finance nebo ekonomika a na druhé straně v oblasti Haute Cuisine na základě studia pečiva, tradiční francouzské kuchyně a španělské kuchyně.
Konkurenční výhoda tohoto stupně spočívá ve skutečnosti, že gastronomické školení vyučuje škola Le Cordon Bleu, škola uznávané mezinárodní prestiže přítomná ve 34 zemích s více než 120letou historií a jejíž jediné sídlo ve Španělsku se nachází na našem kampus. Gastronomie + ADE se od jednoduchého titulu liší v několika ohledech: jednak je to jeden rok studia navíc (5 let), je o něco dražší (protože má více kreditů) a především v akademickém vzdělávání . Při studiu všech ADE, k financím, účetnictví a ekonomii jednoduchého stupně, se přidává Marketing, HR a legislativa.
Navíc 100 % našich bývalých studentů pracuje