Bakalář v potravinářském systému: Management, udržitelnost a technologie
University of Parma
Klíčová informace
Umístění kampusu
Parma, Itálie
Jazyky
Italština
Studijní formát
Smíšené, Na kampusu
Doba trvání
3 years
Tempo
Plný úvazek, Poloviční úvazek
Školné
Vyžádejte si informace
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Oct 2024
* https://en.unipr.it/studying/tuition-fees-and-scholarships-2020-2021
Úvod
Přesněji řečeno, kurzové školení je zaměřeno na vybavování studentů mezifunkčními kompetencemi, které kombinují porozumění dodavatelskému řetězci a odvětvové ekonomice a dovednostem podnikového managementu s technologickým know-how pro výrobu a konzervaci potravinářských produktů, jakož i udržitelnost životního prostředí. Výsledkem je interdisciplinární studijní plán zaměřený na metodologické aspekty a základní dovednosti, které budou v budoucnu i nadále užitečné.
Program poskytuje studentům metody a nástroje potřebné k analýze a řízení strategií zemědělsko-potravinářských podniků a institucí, například potravinářských a zpracovatelských společností, značkových společností a družstev, ochranných konsorcií (tj. CHOP), moderních maloobchodních distributorů, HoReCa podniky, společnosti certifikující kvalitu a společnosti propagující zemědělsko-potravinářské výrobky v Itálii i v zahraničí.
Vysokoškolský studijní program Food Systems: Sustainability, Management and Technology je rozdělen do tří specifických vzdělávacích cest: první se zaměřuje na předměty související s udržitelností; druhý se týká témat souvisejících s potravinářskou vědou a technologií, zatímco třetí kombinuje environmentální udržitelnost s potravinářskou technologií a rozpracovává témata související s moderním biohospodárem. Studentům se proto nabízí řada možností; každý z nich je schopen poskytnout jim soubor dovedností, který jim umožní vstoupit přímo na klíčové místo v zemědělsko-potravinářském průmyslu nebo magisterském studijním programu.
Konkrétní vzdělávací cíle se mohou lišit, ale sdílejí společného jmenovatele. Ve skutečnosti jsou založeny na řádných metodických školeních a nástrojích potřebných k úspěchu v řízení podniku.
Požadavky na přijetí
Pokyny pro studenty italských občanů a občanů EU .
Postupy pro státní příslušníky třetích zemí .
Osnovy
Bakalářský studijní program Food Systems: Sustainability, Management, and Technology je rozdělen do tří specifických vzdělávacích směrů: první se zaměřuje na předměty související s udržitelností; druhý na témata spojená s potravinářskou vědou a technologií, zatímco třetí kombinuje udržitelnost životního prostředí s potravinářskou technologií a rozvíjí témata spojená s moderním bioekonomem. Studentům se proto nabízí řada možností; každý z nich je schopen poskytnout jim sadu dovedností, která jim umožní vstoupit přímo do klíčové pozice v zemědělsko-potravinářském průmyslu nebo v magisterském studijním programu.
Konkrétní vzdělávací cíle se mohou lišit, ale mají společného jmenovatele. Ve skutečnosti jsou všechny založeny na důkladném metodickém školení a nástrojích potřebných k úspěchu v řízení podniku.
Konkrétněji je školení zaměřeno na vybavení studentů mezifunkčními kompetencemi, které kombinují porozumění ekonomice dodavatelského řetězce a sektoru a dovednosti řízení podniku s technologickým know-how pro výrobu a konzervaci potravin a také udržitelnost životního prostředí. Výsledkem je mezioborový studijní plán zaměřený na metodologické aspekty a základní dovednosti, které se budou hodit i v budoucnu.
Přijímací řízení
Výsledek programu
Program poskytuje studentům metody a nástroje potřebné k analýze a řízení strategií zemědělsko-potravinářských podniků a institucí, například potravinářských výrobních a zpracovatelských společností, značkových společností a družstev, ochranných konsorcií (tj. CHOP), moderních maloobchodních distributorů, HoReCa podniky, společnosti certifikující kvalitu a společnosti propagující zemědělsko-potravinářské produkty v Itálii i v zahraničí.