Keystone logo
Le Cordon Bleu University Perú

Le Cordon Bleu University Perú

Le Cordon Bleu University Perú

Úvod

Dnes mají velcí kuchaři Le Cordon Bleu dlouhou historii; Většina z nich pracovala v restauracích uznaných a oceněných průvodcem Michelin Guide a byli vítězi prestižních soutěží. Kuchaři Cordon Bleu rok co rok předávají své zkušenosti a znalosti studentům z více než 70 zemí. Výukou technik a metod vaření, pečiva a pečení, které byly ve Francii kodifikovány za posledních 500 let, a poskytuje studentům kulinářské školení, které jim umožňuje aplikovat získané znalosti k rozvoji jakéhokoli druhu kuchyně kdekoli na světě.

Pro Jižní Ameriku nabízí Le Cordon Bleu mezinárodní diplomy v oboru hotelnictví, restaurace a souvisejícího managementu; gastronomie a kulinářské umění; kuchyně; cukrárna; bar a koktejlový bar; Dále nabízíme jedinou MASTER CUISINE v Jižní Americe a mezinárodní diplomy v marketingu pro restaurace a gastronomické služby; správa restaurací; strategický směr ubytování; a organizace akcí a cateringu; mimo jiné specializační kurzy a sezónní bezplatné kurzy.

Le Cordon Bleu se každý rok účastní více než 50 mezinárodních akcí, jako jsou festivaly, konference a odborné kongresy; Stejně tak se účastní a působí jako porota pro mezinárodní soutěže. Le Cordon Bleu je aktivním členem kulinářských a kulturních sdružení: patří mimo jiné k Alliance Française v Paříži (jako součást představenstva), Chaîne des Rôtisseurs a IACP (International Association of Culinary Professionals). Od svého založení vydává Le Cordon Bleu kuchařské knihy pro amatéry i profesionály. Jeho seriál „Le Cordon Bleu Home Collection“ byl přeložen do 17 jazyků a prodalo se ho více než 6 milionů výtisků, z nichž téměř jeden byl francouzského vydání. Francouzská země Pierre Deux a FCLstyle.com.

Na konci minulého tisíciletí André Cointreau, prezident Le Cordon Bleu, v rámci své expanzní politiky cestoval po celé Latinské Americe, aby vytvořil první španělsky mluvící ústředí, a pro svou kreativitu a serióznost si vybral Peru a INAT. jejich zaměstnání.

26. března 2000 tak pan André Cointreau, prezident Le Cordon Bleu, a Dr. Sixtilio Dalmau Castañón, generální ředitel INAT, podepsali dohodu, která umožnila zrod „Le Cordon Bleu Peru“.

Místa

  • Magdalena del Mar

    Avenida General Salaverry,3180, 15076, Magdalena del Mar

    Otázky